tiistai 30. huhtikuuta 2013

Byron Baystä Surfer's Paradiseen

Pakko muuten kiittää Liisa-kummia tässä vaiheessa avusta!

Ollaan tosi paljon puhuttu täällä muiden matkaajien kanssa, että monet miettivät lähtöä muttei vaan tule tehtyä päätöstä. Tulukee tänne!

Dodiin. En oo halunnut keskittyä blogin kirjoittamiseen kun on ollut niin hyviä päiviä. Nyt on vähän flunssaa ja hiljasta niin vois vähän kirjoitella.

Eli mitä muutama viikko sitten olin sky divingissa, sitä ei voi edes kuvailla miten hienoa. Vapaapudotus 60sek ja sitten laskuvarjolla monta minuuttia maahan asti. Sain itse ohjailla ja maassa näkyi Byron Bay ja meri. Mieletöntä! Olin katellut että ois kiva tehä se mutta sattumalta voitin ilmaisen hypyn limbo-kisasta. Järjetön säkä!


Sittenpä tuli Kimmo viikoksi käymään Uudesta-Seelannista ja vaihdettiin aika pian hostellia. Mentiin Aquarius -nimiseen hostelliin ja vietin siellä monta viikkoa. Meidän huone oli ihan mieletön, tuli ikävä kun lähdin sieltä. Ihan kuin perhe ja miljoonia tarinoita.

Tuntuu että on ihan turha edes kuvailla tänne kaikkea ja kuviakaan ei ole hirveästi. Mutta sen voin sanoa että hienoja viikkoja on ollut Byron Bayssä! Kaikki johtuu tietenkin ihmisistä.

Kimmo.
Mie. Eka päivä ku kokeiltiin lautaa.

Muuten ei opi.

Auringonlasku Byronissa

Meidän huoneen supersankari Scott oli Californiasta ja siltä tarttui tää Super Awesome. Ihan sama mikä asia oli niin aina oli super awesome. Ja sitte löydettiin kauppa nimeltä super awesome!

Tässä on viimeiseltä illalta meidän huoneesta Byron Baystä. Tuli ikävä. Donald ja Scott kuvassa. Rankasti rajattu.


Auringonlaskun aikaan Byron Bayssä alkavat soitella rannalla. Ei kehtaa hirmu pitkiä videoita laitella kun täällä ei oo rajatonta nettiä niinku Suomessa on.



Aquarius -hostellia

perus

Lentävää lautasta tuli nakeltua paljo. Scott kuvassa.

Sain siskolta vecenkestävän pussin niin kokeiltiin vähän kuvailla vedessä. Ei ollut surffiaaltoja niin uida pärskittiin.


Ken lie

Riemu (w/ Mariano & Niklas)

Delfiinejäkin on siellä (w/ Scott)

Tekotaiteellista lesotusta


Video vedessä



Noniiin. Sitten oli aika hyvästellä Byron Bay ja lähteä kohti pohjoista. Sain saksalaisilta autokyydin niin en malttanu olla lähtemättä. Eka etappi Surfer's Paradise. Ensin video automatkalta:


Heh tämä video kertoo minusta kaiken Surfer's Paradisesta. Ledivalot palmussa ja hieno auto kurvaa siihen. En oikein viihdy täällä ja tulee vaan Byron Baytä ikävä.

Tämmösetki ovat laittaneet.

Päivällä kuitenkin ranta on tosi mukava. Äitin pelottelua varten tämä kuva.

Tää on täynnä pilvenpiirtäjähotelleja.


Niklas tuli yhden päivän mun jäljessä tänne ja sillä on synttärit huomenna. Mutta se on silloin jo Brisbanessa niin ostettiin sille Maudin kanssa oikein hieno omenapiirakka ja kynttilät! Mikrossa lämpeni kivasti.




Jep. Oon tosiaan vähän flunssainen. Byronissa oli muutamalla kaverilla kuumetta kun lähdin niin sieltä varmaan tarttui. Ja pitihän ne tietysti hyvästellä ja kätellä ja muuta niin ihmekös tuo. Olen täällä Surfer's Paradisessa vielä yhden päivän ja lähden sitten livohkaan. Tää tuntuu ihan Disneylandilta, kaikki on jotenkin niin tekemällä tehtyä. Fake, sitähän ne varoitteli Byronissa. Simulaatio.

Kohteeksi Sunshine Coast ja sieltä semmonen ku Noosa. Olen jo etukäteen lähettänyt sinne pari työhakemusta. Jos ei sieltä irtoa töitä niin lähden vielä Cairnssiin. Se tuntuu olevan jokaisen reppureissaajan kohde tällä hetkellä, kun siellä on talvella ihannesäät. Jos ei sielläkään irtoa ihmeempiä töitä niin olen valmis orjaksi ilman palkkaa ihan missä vaan.

Noosasta video:

Saa nähdä onko vanhaan patuun uskomista, kun sanoi Noosasta: "The feeling of the place, u know.. It's a paradise mate! There's no other place like that in the world."

Palataan! :)

4 kommenttia:

  1. ....mahtavaa, onkohan vesi kuinka lämmintä? :)

    VastaaPoista
  2. On se ihan! Olin viis tuntia surffaamassa pari päivää sitten kun oli 27 astetta ilma.. saa nähdä miten talvella

    VastaaPoista
  3. Kuinka paljon maksoit sun surffilaudasta?

    VastaaPoista
  4. 300 dollaria ja on tosi hyvä Mad Huin lauta, hauska lyhyt mut kuitenki vähän levee niin ei oo liian vaikee ku oon alottelija. Ostin Byron Baystä käytettyjen lautojen liikkeestä Aquarius hostellin vierestä, ja uskon että saan 200-300dollaria kun myyn.. ;)

    VastaaPoista